La Bandera Blava ja oneja a la platja de Pineda de Mar

El distintiu és un reconeixement oficial a la qualitat i serveis de les platges i Pineda de Mar el rep des del 1999

Dimarts al migdia va tenir lloc l’acte de col.locació de la Bandera Blava que ha obtingut la platja dels Pescadors-La Riera de Pineda.  El distintiu és un reconeixement oficial a la qualitat i serveis de les platges i Pineda rep des del 1999 la bandera blava.

La seguretat física de la sorra i l'aigua, que hi hagi socorristes, que promoguin la salut, que disposin d'informació i que compleixin la legislació litoral i ambiental són alguns dels criteris que es valoren per atorgar la bandera blava.

L'alcalde de Pineda ha dit que l'objectiu per la propera temporada és aconseguir la bandera blava a la Platja de Poblenou i la Platja dels Pins. L'alcalde pinedenc ha dit que la platja de Pineda ja és una de les principals destinacions de platja del país, però ha insistit en que l'entrada en funcionament de la Depuradora encara deixarà la qualitat de l'aigua en millors condicions.

A l'acte de col.locació de la bandera blava hi han pres part regidors de tots els partits polítics pinedencs amb representació a l'Ajuntament de Pineda. L'Alcalde pinedenc, Xavier Amor, ha dit que això demostra que en els temes més importants tots els partits es poden posar d'acord.