Conveni de col.laboració per dinamitzar el teixit empresarial de Pineda de Mar

L’objectiu és establir les línies de col·laboració i cooperació mútua entre per tal de dinamitzar el teixit empresarial de Pineda de Mar

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, i el president de l'Associació d'Empresaris dels Polígons Industrials, Juan José Jiménez, han signat un conveni de col.laboració que té per objectiu establir les línies de col•laboració i cooperació mútua entre l’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris dels Polígons Industrials per tal de dinamitzar el teixit empresarial de Pineda de Mar. El conveni recull un seguit de compromisos comuns, com són coordinar les actuacions de manera conjunta, col•laborar per obtenir subvencions per millorar les activitats de dinamització del sector empresarial i industrial i redactar un pla de treball anual que potenciï les formules de cooperació públic-privat.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que és un conveni important per sumar esforços a l'hora de treballar conjuntament per la dinamització empresarial. Xavier Amor també ha dit que hi ha converses amb els empresaris per intentar flexibilitzar pagament d'algunes taxes, tenint en compte la situació econòmica actual. El president de l'Associació d'Empresaris dels Polígons Industrials, Juan José Jiménez, ha dit que ja han mantingut converses, perque es revisin alguns impostos i taxes.

En aquest conveni, per part de l’Ajuntament de Pineda de Mar, el compromís és donar suport tècnic i administratiu des del Centre Innova, oferir el Servei d’ocupació dirigit a seleccionar el candidat més idoni pels llocs de treball a cobrir i també servei de formació. Per la seva part, l’Associació d’Empresaris dels Polígons es compromet a treballar per a la captació d’activitat econòmica del municipi i a vetllar pel desenvolupament econòmic de Pineda. L'Associació d'Empresaris es compromet a fer ús del Servei d’ocupació, la borsa de treball i del Servei de Formació per promoure la millora de la qualificació professional del treballadors de les empreses de Pineda de Mar.

El conveni s'ha signat a l'Ajuntament de Pineda en  data 19.07.12.