Les entitats escalfen motors per la Festa Major d'Agost

Les entitats i la Regidoria de Cultura ja preparen la Festa Major de Pineda de Mar

Les entitats del municipi que duran a terme activitats durant la Festa Major d'agost. d’enguany s’ha reunit a Can Comas per tal d’escalfar motors i preparar la programació de la Festa.

La Festa Major de Pineda començarà el dissabte 25 d'agost amb un bon gruix d'activitats per continuar diumenge. El dilluns també hi haurà actes i els dos dies de festa local, seran dimarts 28 i dimecres 29 d'agost, quan arriba el gruix d'actes de la Festa Major. El 27 serà el pregó i el 29 a la nit els focs. La Fira estarà instal•lada del 22 al 29 d'agost, i per tant, divendres 24 no hi haurà mercat. El mercat del 31 està condicionat a que es puguin desmuntar totes les casetes al llarg del dia 30.

De les activitats en destaca que gairebé es manté l'estructura que sempre ha tingut la festa amb activitats per a totes les edats, concerts, correfoc, trobada de gegants, festa de l'escuma, la Serenata, i l'elecció de la Pubilla i Hereu de Pineda, sardanes, i moltes altres activitats.

La Regidora de Cultura i Ciutadania, Sònia Moraleda, ha dit que una gran part de la programació ja està definida i ha agraït l'esforç que fan moltes entitats per fer activitats lúdiques i festives per la Festa Major.

A peu de pàgina trobareu la programació de la Festa Major d'enguany.

Arxius adjunts