El conseller d'Interior, Hble. Sr. Felip Puig, visitarà Pineda de Mar amb motiu de la seva participació en la Junta Local de Seguretat

Serà rebut per l’Alcalde, Sr. Xavier Amor i es tractaran els principals assumptes relacionats amb la seguretat del municipi.

L’acte tindrà lloc el proper dimecres, 11 de juliol, a la sala de reunions de Can Comas.
 
Els assistents són: Hble. Sr. Felip Puig, conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya; Il•lm. Sr. Xavier Amor, alcalde de Pineda de Mar; Sr. Salvador Jorba, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona; Sr. Joan Carles de la Monja, subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya; Sr. Diego J. Fernández, cap de Planificació i Gestió de l’ Ajuntament de Pineda de Mar; Sr. Joan Figuera, comissari cap de la Regió Policial Metropolitana Nord; Sr. Carles Santacreu, cap de la Policia Local de Pineda de Mar; Sr. Josep Hermosa, inspector cap de l’ABP Arenys de Mar; Sr. Salvador Rossell, inspector sotscap de l’ABP Arenys de Mar i el Sr. Francesc Pujadas, sotsinspector cap de la Comissaria de Districte de Pineda de Mar.