Pineda de Mar és protagonista d'un reportatge de TVC que destaca l'esforç en reduïr el seu dèficit

S'ha emès el dilluns, 2 de juliol, al Telenotícies Comarques

Pineda de Mar ha estat la protagonista d'un reportatge de Televisió de Catalunya amb una notícia que destaca l'esforç d'alguns municipis, com ara Pineda, en reduir el dèficit i aconseguir, fins i tot, tenir una liquidació del pressupost de 2011 positiva. El reportatge destaca l'esforç en reduir despeses i en renegociar contractes que tenia l'ajuntament.

El reportatge de TV3 diu que ''L'Ajuntament de Pineda ha aconseguit redreçar la seva complicada situació econòmica i s'han pres mesures de molta austeritat i s'han fet  retallades i un control exhaustiu del que costa cada servei. ''
En el reportatge, Xavier Amor diu que l'Ajuntament "ha pagat sovint per sobre del preu del mercat en molts serveis: aparcament i lloguer d'espais i això s'ha acabat." Amor diu que ''des de l'ajuntament no poden abaixar la guàrdia si es vol mantenir els serveis que actualment presten''. Xavier Amor també ha dit que "la gent ha d'entendre que les coses ja no són com abans i que no són gratis i per això el balanç és d'un milió d'euros en positiu''.

Podeu veure el vídeo en aquest enllaç (el reportatge comença al minut 14.18)