Programació d’Arts d’Estiu 2012

A l'acte de presentació al Centre Cultural s’ha comptat amb la presència de Pep Sala

Gospel Viu obrirà divendres 6 de juliol el Cicle d'Espectacles  del Festival Arts d'Estiu que portarà a Pineda espectacles de música, teatre i humor fins a finals d'agost. El Centre Cultural i l'Ajuntament de Pineda ha fet aquesta tarda l'acte de presentació de la programació en un acte a la Sala Gran del Centre Cultural. Marina Rossell, Andrea Motis, Edu Cayuela i Pep Sala amb els 25 anys de Sau són alguns dels protagonistes de la nova edició del Cicle Arts d'Estiu. Aquest any també hi haurà humor,  amb Pep Plaza  i Leo Harlen, i també teatre, amb l'obra Els dolents, de Shakespeare, i el musical Pegados.

Pep Sala ha estat a Pineda en la presentació del cicle, i ha dit que és bo que es facin festivals d'aquest tipus. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, creu que el festival, dóna un valor afegit a la Festa Major.  La regidora de Cultura i Ciutadania, Sònia Moraleda, ha dit que gràcies a entitats com el Centre Cultural podem seguir fomentant la cultura a Pineda. El president del Centre,  Quim Gibert creu que les propostes del festival Arts d'Estiu son encertades i anima al públic a omplir els espectacles. El director artístic d'aquest cicle, Xevi Gómez,  ha dit que l'èxit de l'any passat els ha engrescat a fer la segona edició.

El cicle començarà el dia 6 de juliol amb l'actuació de Gospel Viu, que dirigeix el pinedenc Moisès Sala. Pep Plaza portarà l'espectacle “Clònica d'humor” el dia 13 de juliol a Can Comas. El cantant Pep Sala, amb l'homenatge dels 25 anys de Sau, actuarà a Pineda el dia 20 de juliol i el dimarts 31 de juliol serà el torn del jazz, amb la veu d'Andrea Motis.

Les actuacions del mes d'agost les obrirà  el dia 3 l'obra teatral Els Dolents. El 10 d'agost actuarà Edu Cayuela i el 17 d'agost es podrà veure el musical Pegados. Les actuacions de Festa Major seran el 24, el 26 i el 28 d'agost, amb Peret, Marina Rossell i Leo Harlem. La novetat d'aquest any és un tercer escenari, al pati de l'Escola Sant Jordi, on es faran les tres actuacions de Festa Major. Les entrades es poden comprar a través del web del Centre Cultural, o directament al web 4tickets.es


 

Arxius adjunts