Gospel Viu inaugurarà Arts d'Estiu, un cicle amb Marina Rossell, Andrea Motis, Edu Cayuela, Pep Plaza i l'homenatge a Sau

El cicle s'allargarà fins la Festa Major d'Agost

Marina Rossell, Andrea Motis, Edu Cayuela i Pep Sala amb els 25 anys de Sau són alguns dels protagonistes de la nova edició del Cicle Arts d'Estiu que organitzen el Centre Cultural i Recreatiu i l'Ajuntament de Pineda, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Aquest any també hi haurà humor, amb Pep Plaza i Leo Harlen, i també teatre, amb l'obra Els dolents, de Shakespeare, i el musical Pegados. El cicle començarà el dia 6 de juliol amb l'actuació de Gospel Viu, amb l'espectacle “The New Gospel X-perience”, una actuació contractada des de l'any passat per assegurar la presència del cor que dirigeix Moisès Sala.

El director artístic del festival Arts d'Estiu, Xevi Gómez, i el president del CCR, Quim Gibert, han destacat la qualitat del conjunt de la programació del cicle. L'humorista Pep Plaza portarà l'espectacle d'humor “Clònica d'humor” el dia 13 de juliol a Can Comas. De fet, l'humor és també una aposta assegurada del cicle, segons ha explicat el director artístic del festival Arts d'Estiu, Xevi Gómez.

El cantant Pep Sala, amb l'homenatge dels 25 anys de Sau, actuarà a Pineda el dia 20 de juliol i el dimarts 31 de juliol serà el torn del jazz, amb la veu d'Andrea Motis. Les actuacions del mes d'agost les obrirà el dia 3 l'obra teatral Els Dolents. El 10 d'agost actuarà Edu Cayuela i el 17 d'agost es podrà veure el musical Pegados. Les actuacions de Festa Major seran el 24, el 26 i el 28 d'agost, amb Peret, Marina Rossell i Leo Harlem. Xevi Gómez ha dit que Peret i Marina Rossell poden portar molt públic a Pineda. Una novetat d'aquest any és un tercer escenari, al pati l'Escola Sant Jordi. Així ho ha explicat el president del Centre Cultural, Quim Gibert.

El Centre Cultural i l'Ajuntament de Pineda faran l'acte de presentació de la programació del Festival Arts d'Estiu, dijous dia 28, a les 5 de la tarda a la Sala Gran del Centre Cultural.