L'Hotel Promenade aconsegueix 4 estrelles

Pineda ja té 3 hotels d’aquesta categoria

L'Hotel Promenade disposa de 4 estrelles i ahir es va fer fet l'acte institucional al mateix hotel al Passeig Marítim pinedenc. Pineda millora així la seva oferta turística i actualment ja disposa de 3 hotels amb 4 estrelles; el Promenade, el Pineda Palace i l'Hotel Taurus. A l'acte hi va estar present el Conseller Delegat del grup Aqua Hotels, Benet Ferrer, l'Alcalde de Pineda, Xavier Amor i el director de l'Hotel Promenade, Jordi Noguera.

El Conseller Delegat del grup Aqua Hotels, Benet Ferrer, ha dit que el seu grup té com a actiu més important el valor humà millorant contínuament els hotels i el seu tracte amb els clients. El director de l'Hotel Promenade, Jordi Noguera, ha dit que és un dia molt important per l'Hotel i per tot el seu personal tenir la quarta estrella i ha destacat el factor humà de l'establiment.

En aquest sentit, un turista holandes ha explicat que fa 50 anys que visita cada estiu Pineda i fins i tot ha mostrat fotografies de Pineda dels inicis del turisme. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que Pineda incrementa la seva oferta turística i ha agraït l'esforç que fan els empresaris turístics.

En aquest acte a l'Hotel Promenade, l'alcalde de Pineda ha demanat conjunt de la població que sigui atent al turisme que ens visita ''perquè actualment és un dels sectors econòmics més importants i que més bé resisteixen l'impacte de la crisi econòmica''. Tots els hotels de l'Alt Maresme ja han obert i afronten la temporada alta que s'inicia, sobretot, a partir d'aquest cap de setmana de Sant Joan.