Pineda de Mar celebra la Diada de la Música i la Dansa

La inauguració serà divendres amb havaneres i cremat

Pineda de Mar celebrarà aquest cap de setmana la Diada de la Música i Dansa amb una trentena d’actuacions que començaran divendres a la nit i s’allargaran fins diumenge. La Regidoria de Cultura i Ciutadania, en coordinació amb l'Escola Municipal de Música i l'Associació de Músics de Pineda de Mar, prenen el relleu a la Coral Pinedenca en l'organització de la Diada de la Música i la Dansa, un repte difícil de superar ja que al llarg de tots aquests anys, l'entitat ha estat al capdavant d’aquest esdeveniment amb una tasca exemplar i brillant.

Precisament, la Coral Pinedenca serà l’entitat encarregada d’inaugurar les actuacions amb un recital d’havaneres a la porxada de l’Ajuntament, divendres a les 10 del vespre. Durant el recital, els assistents podran gaudir d’un toc de rom cremat a càrrec del XIP. I com a testimoni excepcional de l'acte hi haurà la barca de vela llatina 'La Madrona', a la plaça Catalunya. Es tracta de la icona de les barques tradicionals pinedenques que va ser restaurada per l'entitat 'El Mamelló, ara fa un any.

Dissabte estarà dedicat a les actuacions musicals amb la participació d'artistes i entitats de Pineda. Les actuacions començaran a les cinc de la tarda i es faran al pati de Can Comas. La música no s’aturarà durant la tarda i vespre i a partir de dos quarts de dotze de la nit hi haurà música dels 70 i 80.

Diumenge serà el torn de la dansa, matí i tarda, al pati de Can Comas, amb actuacions i exhibicions de dansa del ventre, hip-hop, salsa, sevillanes i country, entre d’altres. També diumenge es farà l'acte central de la Diada de la Música i Dansa, a les 12 del migdia a l'Escola Sant Jordi, en el decurs del qual es presentarà la cantata 'Un viatge fabulós' per a cor infantil i orquestra. Es tracta d’un recorregut pel treball realitzat durant un any pels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Pineda de Mar.

Arxius adjunts