L'Escola d'Adults comença aquest dijous les preinscripcions

Els preus per l'any que ve es mantenen respecte d'aquest curs

L'Escola d'adults Natura de l'Ajuntament de Pineda obrirà dijous el període de preinscripcions pel curs que ve. L'Escola Natura és un centre autoritzat pel Departament d'Ensenyament. Pel curs que ve s'ofereix l'obtenció del títol de Graduat en Educació Secundària per alumnes que no tenen l'ESO, preparació a la prova d'accés als cicles de grau superior i també s'oferta la preparació a la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 i i de 45 anys, que ara seran dues proves diferents. I pel que fa a les novetats pel curs que ve, també s'oferirà anglès inicial.

La cap d'estudis de l'Escola d'Adults Natura, Marisol Escribano, ha explicat que ara hi ha més joves que volen tornar als estudis i tenir titulació, i també hi ha adults que es queden a l'atur i opten per la formació.

Marisol Escribano ha dit que hi ha alumnes de l'Escola d'Adults de Pineda que han aconeguit reprendre els estudis amb èxit, i després han aconseguit fer graus superiors o anar a la Universitat. El paper dels professors és ensenyar les assignatures, però també orientar els alumnes, segons ha explicat la cap d'estudis.

Com cada any continuaran també les aules d'acolliment lingüístic per a persones estrangeres. Els preus per l'any que ve es mantenen respecte d'aquest curs. Les preinscripcions de l'Escola d'Adults es podran fer a partir de dijous i fins el dia 21 de juny de 10 del matí a 1 del migdia i de 3 a 7 de la tarda. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 767 15 60 extensió 0632.