Els festivals musicals de Pineda se celebraran a Can Xaubet

Es tracta del Psychobilly Meeting i del Nonstop country festival

Els festivals programats per aquest estiu a Pineda ses celebraran al solar de l’aparcament junt al complex esportiu de Can Xaubet. Es tracta del festival Psicobilly que es farà a finals de juny i del nou festival de country que es celebrarà al setembre. La regidora de Turisme i Comerç, Carme Aragonès, va explicar en el ple de dijous que els festivals musicals es traslladen de la platja a Can Xaubet. Aragonès va explicar que s'ha arribat a un nou acord amb la propietat del solar per ampliar els usos del terreny destinat a l'aparcament de Can Xaubet i així poder acollir la carpa municipal on es faran els festivals.

En el ple, el regidor de CiU, Jordi Noguera, va preguntar al govern municipal del PSC sobre la ubicació dels festivals i va demanar que el canvi a Can Xaubet es faci amb totes les garanties d’èxit. Noguera va dir que Pineda ha d’apostar fort pels festivals.

Per la seva part, l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, va dir que el canvi d’ubicació respon a la negativa del departament de Costes a no permetre a la platja, les instal•lacions necessàries per als festivals. Amor va explicar que cal una instal•lació addient, però es va preguntar si és el moment de fer una inversió costosa en el moment actual.

El festival psicobilly se celebrarà a Pineda del 28 de juny a l’1 de juliol. El nou festival de música country anomenat ‘Nonstop country festival’ es farà del 14 al 16 de setembre i preveu ser la trobada més important de Catalunya.