L’Ajuntament promou el comerç local

Al llarg del curs s’ensenyaran diferents conceptes com els punts clau que ha de tenir un bon aparado

Podeu aconseguir aquí les bases del concurs d'aparadors, així com la butlleta d'inscripció en el concurs.

Xavier Amor ha animat els veïns i veïnes de Pineda de Mar a comprar al municipi, ja que el tracte pròxim i directe que ofereixen els comerços locals és un valor afegit que s’ha de tenir en compte. L’alcalde també ha recordat que Pineda té una oferta completa i diversificada de productes.

Edurne Macazaga ha explicat els diversos eixos que té la campanya i s’ha dirigit als pinedencs i pinedenques perquè facin les seves compres als més de 400 establiments del municipi.

La campanya també comptarà amb el suport de Ràdio Pineda, que emetrà falques publicitàries des del 19 de novembre al 8 de gener, publicitat escrita a la revista municipal a prop i a Ponent. També és previst que es col·loquin banderoles a l’entrada de les principals vies del municipi i una tanca publicitària a la carretera Nacional II.

El centre Innova es posa en marxa
El centre Innova es va començar a construir l'any 2006 i té com a objectiu promocionar l’economia local i convertir Pineda en la capital econòmica de l’Alt Maresme. L'edifici ja està equipat i aquest dimarts la regidoria de Desenvolupament Econòmic ha començat a donar servei. En les pròximes setmanes s'aniran completant la resta d'espais de l'Innova, com el viver d'empreses. L'alcalde pinedenc, Xavier Amor, ha explicat que, abans de començar a fer-ne promoció, l'Ajuntament ja ha rebut més d'una vintena de sol·licituds. Amor espera que el centre empresarial esdevingui un espai de trobada que ajudi a enfortir l'economia local.

El centre empresarial de Pineda de Mar també allotjarà els serveis d'ocupació i formació de l'Alt Maresme, un viver d'empreses, un centre de formació i ocupació i l'oficina de treball que la Generalitat té en aquesta zona de la comarca, actualment situada a la masia de Can Jalpí. El govern municipal de Pineda també està negociant amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) perquè s’instal·li al centre i doni suport als joves empresaris.