Una cinquantena d'associacions pinedenques participen a la Fira d'Entitats tot el cap de setmana

La catorzena Fira d'Entitats estarà oberta dissabte i diumenge de les deu del matí a les nou de la nit

El teixit associatiu de Pineda surt aquest cap de setmana al carrer, a la plaça de les Mèlies, on una cinquantena d’entitats socials, culturals i esportives participaran a la Fira d’Entitats. La catorzena Fira d'Entitats, organitzada per la Regidoria de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Pineda, estarà oberta dissabte i diumenge de les deu del matí a les nou de la nit. Hi haurà un total de 47 estands on es mostraran les activitats que les entitats, clubs i associacions fan tot l’any. Totes han preparat activitats molt diverses. Hi haurà balls, tallers diversos, sortejos, ball dels gegants pinedencs, degustacions culinàries, actes de solidaritat i activitats esportives. També l'Ajuntament de Pineda tindrà el seu estand, on es farà una enquesta dedicada al Civisme.

A la Fira es farà la cloenda de la Campanya de Salut Millor Fent Pinya, amb una programació que també inclou la conferència d'Eduard Punset “Ser Feliç” al Centre Cultural dissabte a la tarda. La regidora de Cultura i Ciutadania, Sònia Moraleda, ha dit que la Fira és una bona mostra de l'activitat cultural i associativa a Pineda. La inauguració oficial serà dissabte a les 10 del matí i tot seguit es farà una foto de família de tots els participants de les entitats, segons ha explicat la regidora de Cultura i Ciutadania, Sònia Moraleda.

Aquest any participen per primera vegada l'entitat solidària El Caliu, la Coral Santa Maria, l'associació d'Ajuda Social Mana Betània, l'Institut Pineda de Mar i el Col.lectiu de Joves pel Sàhara, que tornarà a la Fira després d'anys sense prendre-hi part. Les entitats que hi participen per primera vegada ho fan amb il.lusió i ganes de donar-se a conèixer, com ha explicat Elisa Pereira de la Coral Santa Maria. També prenen part per primera vegada la nova entitat El Caliu, que fa coixins solidaris per a persones operades de càncer de pit.

Del programa d'activitats destaca el concert de l'Orquestra de la Bona Sort dissabte a la tarda a Can Comas i la Gran Cantada Participativa de diumnge com a acte Central de la Fira i cloenda de la Campanya de Salut Millor Fent Pinya. El XIP també farà un dinar popular diumenge al migdia. Ràdio Pineda serà present a la Fira d'Entitats dissabte i diumenge durant tot el dia, amb programació especial i connexions en directe.
 

Arxius adjunts