Eduard Punset participa en els actes de tancament de la Campanya de Salut Comunitària,: "Salut Mental: Millor fent pinya" de Pineda de Mar

La xerrada "Ser Feliços", tindrà lloc el proper dissabte, 26 a les 19.00 h al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar

En l’acte de cloenda del CCR hi participaran el Regidor de Salut Pública Santiago Macip, el Director Mèdic de la Comunitat Terapèutica del Maresme (CTM) Dr.Guillem Homet i Eduard Punset.

L’acte es planteja com un diàleg obert sobre els eixos que ha seguit la Campanya de Salut Comunitària, "Salut Mental: Millor fent pinya" de Pineda de Mar, la qual es va iniciar el 10 d’octubre de 2011 en motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental.  Es completarà amb la reflexió d’Eduard Punset sobre el valor de la felicitat en el benestar de les persones. Segons Punset «Només quan mirem al passat i al futur en perspectiva, comprenem que qualsevol temps passat va ser pitjor i que qualsevol temps futur sempre serà millor».

En la línia del seu “Viatge a l’optimiste” Punset aposta per no aturar-se davant dels aclaparaments del present, perquè «el pitjor és aturar-se i el millor és formar part del ramat». L’autor ens mostra «el món que veiem i el que imaginem» s'introdueix en les novetats rellevants del nostre temps com les xarxes socials i conclou amb una foto en raigs X de passat demà i dels pròxims cent mil anys. Un futur en que «la soledat deixarà de corcar a quasi un terç de la població i s'aplaçarà durant dècades l'envelliment»

Finalitzada la xerrada,  s’obrirà un torn de paraules  als assistents per tal  que puguin  expressar la seva opinió o bé realitzar alguna pregunta als ponents.