Pineda de Mar i Santa Susanna projecten espais comuns de dinamització turística

La platja i la muntanya són objectius comuns dels dos municipis

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, s’han reunit amb el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, amb l’objectiu d’aconseguir el suport de l’administració provincial per elaborar un estudi de dinamització turística dels espais, que a la zona litoral i a la zona de muntanya, comparteixen ambdós municipis.

 A la banda marítima, els alcaldes Amor i Campolier volen estudiar els usos possibles i la millora dels accessos a l’espai de platja situat entre els dos municipis, on actualment ja existeixen diverses activitats nàutiques, que es podrien ampliar amb noves activitats. Per la seva amplitud, es tracta d’una de les millors platges de la zona i, per aquest motiu, Pineda i Santa Susanna volen potenciar el seu valor com a atractiu turístic.

 L’altre espai d’interès compartit entre Pineda i Santa Susanna és el Turó de la Guàrdia, situat entre els dos pobles i que, per la seva situació privilegiada, amb vistes sobre el mar i la muntanya, ofereix també un potencial lúdic i paisatgístic que pot esdevenir punt d’atracció per a veïns i visitants.
 
El sector turístic és, sense dubte, un dels eixos estratègics per a la recuperació econòmica de l’Alt Maresme. Amb aquesta visió, els alcaldes Xavier Amor i Joan Campolier, han demanat a Salvador Esteve, el suport de la Diputació de Barcelona per a l’elaboració d’un projecte que combini l’interès lúdic i natural dels espais comuns a les dues poblacions, amb l’objectiu de crear noves propostes de dinamització turística, sostenibles des del punt de vist econòmic i mediambiental