Neix Oncolliga Pineda amb la marxa solidària contra el càncer

El primer pas és l’organització conjunta de la marxa solidària contra el càncer el proper 20 de maig amb l’entitat calellenca

Oncolliga Pineda i Oncolliga Calella sumen esforços i organitzen la III Marxa Solidària contra el Càncer, amb un recorregut de 8 km, fins l’Ermita de Sant Jaume, on hi haurà l’avituallament.

De Calella se sortirà del Camp de Futbol de Mar i de Pineda de Mar, de la plaça de les Mèlies. L’arribada és al passeig Marítim de Calella, davant el Monument a la Sardana. Allà es farà una gran festa popular.

A Pineda s’ha muntat un servei de Xino-Xano per les persones que tinguin dificultats de mobilitat.

Les inscripcions es poden fer anticipades: 6 euros al compte de La Caixa 2100-1022-11-0200163382. El mateix dia 7 euros. Nens fins a 7 anys gratuït. S’obsequiarà als participants amb samarreta, esmorzar i sorteig de premis. La recaptació és 100% causa solidària.

L’objectiu d’aquestes entitats és donar suport a la gent diagnosticada de càncer (psicològic, dietètic, emocional....) i recollir diners perquè reverteixi directament a la gent afectada (ajuts per a tractaments) o indirectament (recerca).

Informació: Regidoria de Benestar Social, Ajuntament de Pineda de Mar -93 767 15 60 –ext.. 702 i 691 319 995, calella@oncolliga.cat