Pineda acollirà els Cursos d’Estiu de la Fundació Eduard Punset

Tindran com a tema central la intel·ligència emocional i social aplicada a les organitzacions, l’educació i la salut

L’Ajuntament de Pineda de Mar, a través del Centre Innova de desenvolupament local, ha organitzat del 27 al 29 de juny els primers Cursos d’Estiu de la Fundació Eduard Punset. En aquesta primera edició, els cursos tindran com a tema central la intel•ligència emocional i social aplicada a les organitzacions, l’educació i la salut.  Durant els últims anys, gràcies entre d’altres a la tasca divulgativa i pedagògica d’Eduard Punset, la intel·ligència emocional destaca  com una de les habilitats fonamentals per a la dinamització d’organitzacions i empreses, i per a la millora de la salut, l’educació i la qualitat de vida de persones i de la societat.

La realització dels Cursos d’Estiu a Pineda es fruït de la relació que Eduard Punset manté amb el municipi on ara resideix i col•labora tal com ha destacat l'alcalde de Pineda, Xavier Amor que ha dit que és una "doble sort", tenir una personalitat com Punset a prop i alhora "la generositat que demostra participant-hi activament". Xavier Amor ha afegit que la col•laboració público-privada permetrà finançar la realització dels cursos de la Fundació Punset a Pineda que ja compten amb l'aportació de subvencions del Ministeri de Cultura i de la Diputació de Barcelona.

Amb l’objectiu de potenciar la reflexió i formació sobre aquests temes, el Centre Innova organitza un curs que s’estructura en tres jornades, on es combinen continguts teòrics amb pràctiques basades en les metodologies més actuals en matèria d’intel•ligència emocional.

El primer dia s’impartirà una lliçó magistral a càrrec d’Eduard Punset, i un programa comú a tots els participants, amb conceptes generals sobre intel•ligència emocional i social. El segon dia s’impartiran dos cursos específics, un orientant a la gestió de l’empresa i les organitzacions; i un altre adreçat específicament als professionals de la salut i l’educació. El tercer dia es realitzarà novament un programa comú, per plantejar les conclusions finals.

Per a més informació i inscripcions: http://cursosfundacionpunset.pinedademar.org

Arxius adjunts