4 empreses de Pineda celebren aquest any el seu 50è aniversari

L’efemèride es va celebrar amb un acte institucional aquest dissabte a l’Ajuntament amb presència de les empreses que compleixen anys.

El darrer dissabte la Sala de Plens de l’Ajuntament de Pineda de Mar va acollir un acte de reconeixement a les empreses del municipi que durant aquest any 2019 han complert 50 anys. Es tracta de la Fusteria Pujadas, el Camping Caballo de Mar, la Pastisseria Sant Jordi i el restaurant Pura Brasa, abans Mas Pi. L’acte va estar marcat pel record i les històries que han vinscut aquests quatre establiments des del seu naixement al 1969, així com la seva evolució juntament amb la història de les darreres dècades de Pineda de Mar.

 

L’alcalde de Pineda de Mar Xavier Amor va destacar com aquestes empreses ja formen part de la història dels últims anys de Pineda, i com han sabut adaptar-se a les necessitats de cada moment. Van acompanyar a l’alcalde en aquest acte el Diputat Delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Òscar Sierra, la regidora de comerç Sònia Moraleda i el regidor d’empresa Jordi Masnou.