Mossos d'Esquadra i Policia Local detenen els pressumptes autors de 36 robatoris

Els robatoris es produïen en habitatges buits de Pineda de Mar i Tordera.

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local de Pineda de Mar, han detingut tres homes com a pressumptes autors d'un total de 36 robatoris amb força a habitatges buits, principalment de segona residència. Una trentena de robatoris es van produir a Pineda i la resta a Tordera, durant el primer trimestre d'aquest any. Els detinguts venien el material robat: joies, diners en efectiu i electrodomèstics.

Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial d'Arenys de Mar junt amb els agents de la Unitat d'Anàlisi i Recerca de la Policia Local de Pineda van començar les investigacions el mes de febrer. Les empremtes aparegudes als habitatges, el mètode similar emprat en els robatoris i la investigació dels objectes robats i posteriorment venuts van portar la Policia fins als tres detinguts.
 
Es tracta de tres joves d'entre 20 i 23 anys, dos de nacionalitat espanyola i un de nacionalitat estrangera que en la seva declaració policial van reconèixer els fets que se'ls imputen. Són un total de 36 delictes contra el patrimoni, pel robatori amb força a l'interior d'habitatges. La Policia considera que els tres detinguts actuaven com una banda organitzada.
 
Les detencions s'han produït aquesta última setmana. Dissabte els tres detinguts van declarar als Jutjats d'Arenys de Mar i van quedar en llibertat provisional, sense fiança.