Obert el nou accés a la N-II des de Can Bel de Pineda

L'accés millora la mobilitat i descongestiona el trànsit de Can Bel i El Carme

El nou accés a la carretera N-II des de Can Bel, a l'alçada del carrer Illes Canàries de Pineda de Mar, ja està obert al trànsit. L'accés permet als vehicles entrar a la carretera, sentit Girona, o bé, a pocs metres, fer canvi de sentit cap a Barcelona, a la rotonda del Mas Pi, situada al límit amb Santa Susanna. Amb el nou accés es compleix l'objectiu de millorar la mobilitat a Can Bel i El Carme i es dóna resposta a la necessitat d'una sortida directa a la carretera, reclamada pels veïns.

Fins ara, el carrer Sant Joan, al lateral de la N-II, a la zona de la llar d'infants Bressol de Mar de Can Bel i del nou supermercat Aldi, era un carrer sense sortida. Els vehicles es veien obligats a circular pel barri fins al carrer Santiago Rusiñol si volien accedir a la carretera. Des d'ara, els veïns ja compten amb dues sortides directes a la N-II, amb la qual cosa s'agilitzarà la mobilitat a la zona i es reduirà el volum de vehicles que circulen pels carrers de Can Bel i El Carme.
 
Les obres van començar el passat 16 de març i han consistit en eliminar part del voral del lateral de la carretera per poder-hi obrir el nou accés a la N-II. Els pintors dels Serveis Municipals de l'Ajuntament de Pineda han realitzat la nova senyalització horitzontal a la zona i els vehicles ja poden circular-hi. Es tracta d'una obra, sense cost per a l'Ajuntament, ja que ha anat a càrrec dels promotors de la urbanització del nou espai comercial de Can Bel.