1.500 alumnes de deu escoles participaran a la Cantata de Pineda

La vuitena edició de la Cantata se celebrarà el proper 30 de març

La VIII Cantata Escolar de Pineda de Mar reunirà 1.500 alumnes que cantaran plegats al pavelló Francesc 'Nino' Buscató, el divendres 30 de març, últim dia de classes abans de les vacances de Setmana Santa. Els alumnes de primària de les escoles Mediterrània, Jaume I, Aloc, Mare de Déu del Roser, Sant Jordi, Montpalau, Poblenou, Antoni Doltra, del Centre d'Educació Especial Horitzó i de l’escola Minerva de Calella participaran a la Cantata.

La Cantata Escolar de Pineda tractarà sobre el procés de fer-se gran i sobre la importància de l’amistat i porta per títol “Dentetes i melics a la nit... Sort dels meus amics!" , amb narració de la contacontes Anna Roca. Les cançons i el text de la cantata han estat preparats pels mestres de música de les diferents escoles participants que durant el curs han anat preparant aquesta actuació amb l’objectiu de treballar la música a l’escola com a vehicle d’integració entre els alumnes.

L'èxit de públic de les edicions anteriors, amb l’assistència d’un miler de pares, mares i familiars dels nens, fa que els organitzadors tornin a programar dues sessions: la primera sessió per als pares i mares s’iniciarà a les 10,45h i la segona a les 11,45h, del divendres 30 de març.

La Cantata Escolar de Pineda de Mar ha estat inclosa dins del Banc de Bones Pràctiques dels governs locals de la Diputació de Barcelona i la Fundació Carles Pi i Sunyer.  També forma part del programa d’activitats de la campanya de Salut “Millor Fent Pinya” que porta a terme l’Ajuntament de Pineda amb la col·laboració de les entitats i associacions del municipi.