Xavier Amor inaugurarà la Trobada d’Estudiants de l’AJEC a Pineda de Mar

L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya organitza una Trobada d’Estudiants el proper cap de setmana

L’AJEC (Associació de Joves Estudiants de Catalunya) organitza per tercer any consecutiu la Trobada d’Estudiants a Pineda de Mar, durant els dies 17 i 18 de març.  La Trobada  és un espai de debat i formació per a representants estudiantils, que busca donar recursos i eines per fomentar la participació a instituts i universitats, a més de ser un espai de relació entre joves estudiants de tota Catalunya.

Enguany el programa de la trobada comptarà amb diverses xerrades i tallers, com per exemple una taula rodona on hi participaran convidats com Montserrat Tura (diputada al Parlament, del PSC), Joan Tardà (diputat al Congrés dels Diputats, d’ERC) i Laura Massana (diputada al Parlament, per ICV). També hi haurà una xerrada amb un dels líders de les revoltes estudiantils a València, Albert Ordóñez.

El programa es completa amb xerrades sobre la pèrdua de la sisena hora a l’educació pública, les retallades en educació i sanitat, la reforma laboral, i amb una sessió de curtmetratges.

La programació del cap de setmana es durà a terme en espais repartits entre l’Hotel Promenade, Can Comas i el Saló de Plens de l’Ajuntament de Pineda de Mar.

Els joves que es vulguin inscriure a la Trobada d’Estudiants poden fer-ho directament al web http://www.ajec.cat/trobada.php.

Arxius adjunts