Presentació de la campanya al centre de Recursos Educatius, dirigida al sector de l’Educació

Professors i equips directius de les escoles i instituts de Pineda han participat aquest matí en la presentació de la campanya de Salut Mental, Millor fent pinya!.

Professors i equips directius de les escoles i instituts de Pineda han participat aquest matí en la presentació de la campanya de Salut Mental, Millor fent pinya!. En l'acte s'ha posat de manifest la importància de promoure la salut mental també entre infants i joves, així com el fet que els centres educatius poden ser “font de salut mental”. La Directora Adjunta dels Serveis Territorials d'ensenyament, Eva Maresma, ha dit que la salut mental és una qüestió bàsica, que des de les escoles també es cuida, “perquè els infants creixin sans i autònoms”.

En l'acte d'aquest matí al centre de Recursos Educatius, que es troba a l'Institut Joan Coromines, els impulsors de la campanya han animat als centres a donar difusió i participar-hi. El Dr. Guillem Homet ha dit que el sector educatiu és capdal en matèria de salut mental, tenint en compte les edats d'infants i joves i allò que es pugui treballar amb ells.

El Regidor de Salut i Educació de l’Ajuntament de Pineda, Santiago Macip, ha dit que les previsions a nivell mundial és que incrementin els problemes de salut mental. En aquest sentit, ha dit que "tothom pot fer alguna cosa" i, per això, volen que els centres educatius coneguin la campanya i facin les seves propostes, adequant-les a les seves activitats i a les edats dels infants i joves.