La Rua de Carnestoltes de l'Alt Maresme començarà a Poblenou i acabarà a Calella

Se celebrarà dissabte 25 de febrer, a partir de les 19.00 h. Començarà a Pineda i acabarà a Calella, a l'inrevés de com estava previst inicialment

La Rua de Carnestoltes de l'Alt Maresme que se celebrarà dissabte 25 de febrer començarà a Pineda i acabarà a Calella, a l'inrevés de com estava previst inicialment. La Comissió de Carnaval de l’Alt Maresme i els ajuntaments de Pineda i Calella han acordat aquest canvi per la gran quantitat de persones que participaran a la rua i que superen l'aforament del pavelló de Can Xaubet on s'havia de fer la festa final. Un total de 30 comparses i 15 grups participaran a la rua, el que suposarà més de 2.000 persones desfilant pels carrers de Poblenou i Calella. L'aforament de la Fàbrica Llobet on es farà el fi de festa és per a 2.000 persones mentre que al pavelló de Can Xaubet és per a 1.200 persones.

Segons ha explicat la regidora de Joventut i Activitats Populars de Pineda, Sandra Villarte, els ajuntaments han atès la petició que ha fet la Comissió de Carnaval de l'Alt Maresme, ja que a nivell organitzatiu pot funcionar millor. Villarte ha afegit que aquest canvi també suposarà una reducció de les despeses del consistori per l'ús que s'havia de fer del pavelló.

La XIII Rua de l'Alt Maresme començarà a les set de la tarda des del carrer Diputació amb l'Avinguda Mediterrani i passarà per l' Avinguda Hispanitat per arribar a Calella pel carrer Església fins a Indústria, En acabar hi haurà ball amb l'Orquestra Màgics a la Fàbrica Llobet de Calella. La Rua està organitzada per la Comissió de Carnestoltes de l'Alt Maresme amb la col•laboració dels Ajuntaments de Pineda i Calella.
 

Arxius adjunts