Campanya informativa sobre l’etiquetatge de la carn de vacum i el peix

Es tracta d’una campanya de suport i d’assessorament al comerç local

L’Ajuntament de Pineda de Mar, amb la col•laboració del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona, durà a terme una campanya informativa sobre l’etiquetatge de la carn de vacum i el peix adreçada als establiments del comerç local dedicats a la venda d’aquests productes.

L’objectiu de la campanya és fer un seguiment del grau de compliment de la normativa vigent quan a l’etiquetatge dels productes posats a la venda en aquests establiments i oferir als titulars, els coneixements necessaris d’actualització per tal que puguin aplicar-los adequadament.

Aquesta campanya consta de dues fases. La primera consisteix en una sessió informativa sobre com etiquetar correctament els productes i tindrà lloc el proper dijous, dia 9 de febrer de 2012, a l’Auditori de Can Comas:

                 • 15.00 h – Xerrada adreçada als venedors de carn de vacum.
                 • 16.00 h – Xerrada adreçada als venedors de peix.

Es tractaran temes d’interès bàsic per a les seves activitats com ara la normativa aplicable, la informació que s’ha de facilitar en el punt de venda i l’obligatorietat de l’etiquetatge.

Durant la segona fase es visitaran els establiments per comprovar el grau de compliment de la normativa i atendre els dubtes dels comerciants. Aquesta visita té caràcter informatiu i s’emmarca en una campanya de suport i assessorament al comerç local.