S’alça la batuta per a donar l’entrada als dos cicles musicals organitzats per l’Escola Municipal de Música i l’Ajuntament de Pineda de Mar

Les Jams de l’Escola Municipal de Música i Copes, Música i... són els dos cicles que es van engegar els passats 3 i 5 de febrer, a l’Auditori de Can Comas

Les Jams  es faran a l’auditori tots els primers divendres de mes a les 22:00h i  les actuacions  d’alumnes  ‘Copes, Música i...’ es faran a l’auditori quan siguin  en divendres a les 22:00h.  i al bar quan siguini en diumenge,  a les 12:00h del migdia.

Les Jams,  amb els professors de l’ Escola de base, és un espai on hi pot prendre part tothom que hi estigui interessat. La primera sessió va omplir l’auditori i va comptar amb la participació d’alumnes de l’ escola municipal de música que van saber crear un ambient selecte i de gran qualitat.

El diumenge dia 5, a les 12 del migdia es va fer la presentació oficial dels dos cicles i es va comptar amb la participació de  Sònia Moraleda, Regidora de Cultura, Santiago Macip,  Regidor d’Educació que, conjuntament amb M. Núria Visiedo,  directora del centre  i Ferran Morer,  cap de departament de l’ Escola , van alçar la batuta per a donar l’entrada a aquestes noves activitats.

En els diversos parlaments es va destacar la bona iniciativa del projecte així com la trajectòria de l’ Escola Municipal de Música que ha vist pujar el seu nivell cada cop més amunt. Així mateix es va elogiar a tots els alumnes que formaran part del cicle ‘Copes, Música i...’, donat que serà un espai reservat per a ells, avalats sempre pel professorat de l’escola.

En acabar la presentació oficial es va donar l’entrada al primer grup programat per aquest dia Rocio Pinto & Jazz trio que va encisar al públic assistent en un auditori ple de gom a gom. Cal significar que aquest trio ha nascut a l’Escola Municipal de Música.

Arxius adjunts