Pineda de Mar a Televisió de Catalunya, TV3

Demà dijous, 1 de desembre, Pineda de Mar participarà al programa Banda Ampla

Banda Ampla  és un programa de debat ciutadà envers qüestions d'actualitat o d'interès general, presentat i dirigit per Lídia Heredia. Es tracta d'un debat entre ciutadans que tenen relació professional o acadèmica, vital o simplement d'espectador interessat amb el tema que es posa sobre la taula. En aquesta ocasió, el programa serà els Festius i això engloba tot el que és productivitat, competitivitat... i també conciliació familiar.

Algunes de les preguntes que es posaran sobre la taula són:
•    Com ens organitzem el temps?
•    Festius només dilluns i divendres?
•    Vostè creu que en general es plega massa tard de la feina?
•    Creu que hi ha massa dies festius durant l’any? De quin dia festiu prescindiria?
•    Com afecten els ponts psicològicament? La necessitat de tenir ponts per tenir una vida millor, la capacitat d’esbargir-nos...)

El plató del Banda Ampla té una capacitat per a 90 persones, entre les quals hi ha un grup de convidats directament afectats pel tema sobre el qual es parla, que sustenten el debat i tenen preferència a l’hora d’intervenir i, d’altra banda, els participants de dues poblacions diferents de Catalunya, en aquest cas, Pineda de Mar  i Matadepera, dels quals també volen sentir  la seva opinió, tot i que no és obligatori demanar la paraula.

Tots els pinedencs i pinedenques que han volgut apuntar-se a participar en aquest programa, s'han posat en contacte amb la regidoria de Cultura i Ciutadania, que ha estat l'encarregada de recollir totes les dades que des de TV3 han demanat, i també ha estat l'enllaç entre la ciutadania i televisió de Catalunya. Tots els participants que s'han apuntat, sortiran a les 18.45 h en bus des de plaça Mèlies en direcció al plató de Banda Ampla.