ADIAM commemora el Dia Internacional de les persones amb discapacitat

El M. Hble. Sr. Pasqual Maragall i la Sra. Marta Ferrusola convidats d’honor a Pineda de Mar

En conmemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el proper 2 de desembre, ADIAM  realitza una Jornada sobre Voluntariat Social adreçat al col•lectiu de persones amb discapacitat. S’inclou una taula rodona i la presentació del Projecte de Voluntariat d’ADIAM 2012. La inauguració anirà a càrrec de la Sra. Carme Aragonès, Regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Pineda de Mar i la cloenda a càrrec de l'Il•ltre. Sr. Josep Maria LLop, Diputat del Parlament de Catalunya.

A les 19 h. tindrà lloc la inauguració de la Mostra Fotogràfica dels treballs del Sr. Vicens Tomàs que formen part del Calendari Solidari ADIAM 2012, a càrrec del M. Hble. Sr. Pasqual Maragall, la Sra. Marta Ferrusola, i de l’Il•lm. Sr. Xavier Amor, Alcalde de Pineda de Mar.
Tant la Jornada com l’Exposició tindran lloc a Can Comas, pl. Catalunya, 3 de Pineda de Mar.

Així mateix, en motiu de la cel•lebració del segon aniversari d’obertura de les instal•lacions d’ADIAM (Santiago Rusiñol, 93-99, Local 12, 08397 Pineda de Mar) el proper 27 de novembre, realitzaran una Jornada de Portes Obertes .

I el 17 de desembre, tindrà lloc el lliiurament de premis del III Memorial Laura Haro, concurs de fotografía, dibuix i poesía adreçat a sensibilitzar envers la temática de la Marató 2011: el transplantament d’organs. Les bases del concurs les trobareu al web d’ADIAM . Es lliuraran premis en categoria infantil i d’adult.