El Casal d’Avis Les Mèlies i l’obra social La Caixa, s’adhereixen a la 2a. Campanya de Salut Comunitària, Millor Fent Pinya!, millorant la qualitat de vida de la Gent Gran

Durant el mes de novembre faran el taller Despertar amb un somriure. Hàbits del son en la gent gran, sota l’assessorament del Dr. Eduard Estivill

El taller forma part d’un programa l’’objectiu del qual és difondre els hàbits apropiats per tenir un bon descans i evitar les alteracions del son.

Descansar bé està relacionat directament amb el benestar. Científicament s'ha demostrat que hi ha una relació directa entre dormir bé i viure més i millor. Per donar resposta a les persones que estan amoïnades pel descans, Per aquest motiu, el Casal d’Avis les Mèlies, mitjançant el programa de l'Obra Social "la Caixa" Despertar amb un somriure.Hàbits del son en la gent gran ha organitzat un taller en 3 sessions de 2 hores.

D’una manera lúdica i interactiva, es pretén donar resposta a les preocupacions que sorgeixen sovint entre les persones grans, del fet de no dormir bé, posant al seu abast Informació que les ajudarà a conèixer més el son i les seves alteracions i alhora oferir-los estratègies per ajudar-les a aconseguir un descans nocturn reparador.     

                                                                                                    
Calendari de les sessions:

  •     Primera sessió : Dimecres 14 de Novembre
  •     Segona sessió : Dimecres 21 de Novembre
  •     Tercera sessió : Dimecres 28 de Novembre

Horari: de 17 a 19 h.

Inscripcions:
Casal ‘Avis Les Mèlies, de dilluns a divendres de 17 a 19 h. Places limitades