El programa Intermunicipal d'Immigració de l'Alt Maresme també participa activament en la campanya de Salut Mental, Millor Fent Pinya!

Es durà a terme un Taller de Dol Migratori adreçat a dones estrangeres

Dins del marc d'activitats de la  2a Campanya de Salut Comunitària, "Salut mental, millor fent pinya!", iniciada el passat mes d’octubre,  el Programa Intermunicipal d'Immigració de l'Alt Maresme  ha preparat  un Taller de Dol Migratori adreçat a  dones estrangeres amb poques possibilitats d'expresar totes aquelles situacions d'stress que viuen vinculades al propi procés migratori.

Per facilitar la comunicació amb les participants es comptarà amb la presència d'una mediadora d'origen marroquí. El Taller de dol tindrà una durada de  cinc sessions que es durant a terme al centre Anna Bachs (c Barcelona, 35 entresòl) els dijous de 9'30 a 11'30 del matí. El taller s'iniciarà el dia 3 de novembre i finalitzarà l’1 de desembre.

No es tracta d'un espai de tractament terapeútic sinó que té l'objectiu del taller és  facilitar la expresió del malestar vinculat a la  marxa del país d'origen i de les oportunitats i valors que  ha aportat la societat d'acollida d'una forma lúdica i relaxada.
Per tal de donar la informació de la dinàmica que seguirà el grup es  realitzarà un breu contacte previ amb les interessades.

Informació i inscripcions:

Programa Intermunicipal d'Immigració de l'Alt Maresme

Maite Mateu
Riera 31  28/10/11 i  2/11/11 de 8 a 11
 937671560, ext 0617
 mmateu@pinedademar.org