Eliminació d'un punt negre del trànsit al barri de Poblenou

L’alcalde, Xavier Amor, es mostra satisfet amb aquesta reordenació

Xavier Amor, ha valorat de forma positiva les millores realitzades en la reordenació de l’aparcament, ara en bateria, de l’avinguda Hispanitat de Poblenou. Amor ha destacat que s’ha eliminat un punt negre de la circulació al barri. A la cruïlla del passeig Europa amb Hispanitat s’havien produït 60 accidents, principalment de motos. L’alcalde ha dit aquest matí, en roda de premsa, a peu de carrer i a la mateix cruïlla, que l’objectiu del govern pinedenc és "la millora de la seguretat viària amb l’eliminació de punts negres" com el d’aquesta cruïlla de Poblenou.

Els vehicles que circulen pel passeig Europa, tan de pujada com de baixada, ja no poden creuar l’Avinguda Hispanitat i han d’anar fins a les rotondes del rierany dels Frares o de l’Avinguda Mediterrània si volen agafar el carril contrari. A la cruïlla s’ha habilitat aparcament en bateria com a la resta de l’Avinguda Hispanitat. L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, acompanyat del regidor de Via Pública, Jordi Masnou, ha explicat que s’ha pres "la millora solució tècnica per part de la Policia Local" per acabar amb els nombrosos accidents de la cruïlla de l’avinguda Hispanitat amb passeig Europa.

Els comerciants estan d'acord que calia eliminar el punt negre, però a alguns no els acaba d'agradar  la solució perquè consideren que limita l'accés als negocis. L’alcalde pinedenc que s'ha trobat amb el grup de botiguers ha dit que es van fer reunions prèvies amb veïns i comercials abans de dur a terme els canvis en la circulació i l’aparcament de l’avinguda Hispanitat.