2a. Campanya de Salut Comunitària: Salut mental, millor fent pinya!

Coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, es presenta a Pineda el contingut de la campanya.

El proper dilluns, 10 d’octubre, a les 20,00 h. a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Pineda de Mar, tindrà lloc la presentació de la 2a campanya de salut comunitària anomenada  Salut mental, millor fent pinya!


L’acte serà presidit per Xavier Amor, Alcalde de Pineda de Mar, amb la presència de Santiago Macip i Esteller, Regidor de Salut; Guillem Homet, Director assistencial de la Comunitat Terapèutica del Maresme; Dr. Lluís Salleras, President de l‘Agència de Salut Pública de Catalunya; Eva Maresma, Directora Adjunta dels Serveis Territorials d’Educació i Esteve Avellana, Adjunt a Direcció de l’Institut Català de la Salut.

La campanya vol incidir en la participació i en la integració social com a fonts de salut mental. L’objectiu és aprofitar aquesta font de salut promovent que les entitats siguin “acollidores”, i que a més de seguir oferint les seves activitats habituals, també puguin oferir als seus associats unes altres activitats específiques que facilitin, encara més, aquestes proteccions.

Aquestes activitats seran compartides per professionals i per voluntaris de les entitats i pretenen informar d’allò que són les amenaces més significatives a la nostra salut mental, però també “formar”, per fer-los front. I sempre, d’una manera amable i lúdica.


Entitats col.laboradores

Agrupament Escola i Guia Montpalau El Cau, les AMPA de les escoles de Pineda, Associació d’Ajuda Recíproca de Cuidadors i Assistents (ARCA), Associació Alt Maresme Country, Associació Animació i Cultura,  Associació de Ball Esportiu Licoya, Associació de Comerciants Gent de Pineda, Associació Cultural Mare Nostrum, Associació de Donants de Sang del Maresme, Associació de Dones Pinedenques, Associació de Persones amb Discapacitat de l’Alt Maresme (ADIAM), Associació Pineda Solidària, Associació Pineda Turística, Associació de Restauradors de Pineda de Mar, AV Can Carreras, AV Can Cornet, AV Les Creus, AV Pinemar, AV Poblenou, Banc del Temps, Biblioteques de Pineda de Mar, Casal d’Avis Les Mèlies, Casal d’Avis Poblenou, Centre Cultural Àrab Islàmic del Poblenou, Centre Cultural i Recreatiu, Centre Excursionista Anem a Caminar, Cercle Artístic, Club Ciclista, Club d’Escacs, Club de Futbol Pineda, Club de Judo, Club de Petanca, Complex Esportiu Can Xaubet, Consell de la Joventut de Pineda de Mar, Coral Pinedenca, Creu Roja Alt Maresme, Escola de Música, Família i Educació Responsabilitat Compartida (FERC), Fondistes de Pineda, Gong, Grup Ona Prolactància, Hermandad del Rocío, Parròquia del Poblenou, Penya Barcelonista, Unió Esportiva Poblenou 2000, Unió Esportiva i Recreativa de Pineda i l'Associació Cultural Les Meliets.
 

Arxius adjunts