Incentius Comerç 2011

Dedicats als serveis de reparacions, agències de viatges detallistes, tintoreria i bugaderies, perruqueria i estètica, bars i restaurants.


 El Consorci de Comerç i Artesania i Moda de Catalunya depenent de la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, ha publicat les bases reguladores per a la concessió d'incentius en l'àmbit del comerç i serveis, les fires l'artesania i la moda per a l'any 2011 (INCENTIUS COMERÇ 2011)
 
Podeu trobar-les publicades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) núm. 5946 del 22.08.2011, a l'arxiu adjunt   o bé a l'enllaç:

www.gencat.cat/diue/ambits/comerc/index.html
 
Als efectes d'aquesta convocatòria s'entenen com serveis a la persona aquelles activitats empresarials dedicades als serveis de reparacions,agències de viatges detallistes, tintoreria i bugaderies, perruqueria i estètica, bars i restaurants.
 
Cal significar que el termini de presentació finalitza el dia 11 d'octubre. Si teniu qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a 9376715 60 ext 0800 o bé a l'adreça illari@pinedademar.cat o bé innova.cit@pinedademar.cat

Arxius adjunts