Pineda de mar aposta pels esdeveniments internacionals com a motor turístic

El govern té com un dels objectius prioritaris la captació d’esdeveniments culturals i esportius d’àmbit nacional i internacional.


El govern pinedenc s’ha fitxat com un dels objectius prioritaris per a la dinamització de l’economia local la captació d’esdeveniments culturals i esportius d’àmbit nacional i internacional.

Després de quatre anys de festivals internacionals de música, tant el govern com els sectors hoteler, restaurador i comercial, han valorar molt positivament l’impacte econòmic d’aquest tipus d’esdeveniment. Per aquest motiu, han creat una comissió de treball amb l’objectiu de captar esdeveniments culturals i esportius tant nacionals com internacionals.

En aquest sentit, ja està confirmat que el festival Psicobilly Meeting, que enguany finalitzava el seu acord amb Pineda, continuarà al municipi durant quatre anys més. Segons un estudi de la universitat, l’impacte econòmic del festival es situa entorn els tres milions d’euros. L’Screamin Festival, per la seva banda, tornarà a Calella, on ja s’havia celebrat anteriorment.
 
A més, per atreure el turisme nacional i internacional, el govern pinedenc està treballant en la millora de les infraestructures culturals i esportives i en la promoció d’una oferta turística complementària, de manera que es pugui oferir als visitants una oferta lúdica àmplia i de qualitat.