Manu Guix & Els Vuit dins el cicle Arts d'Estiu

Demà divendres, el Pati de Can Comas rebrà a Manu Guix i els Vuit, a partir de les 22.30 h


MANU GUIX (www.manuguix.com) fa la seva formació musical al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (1994) Paral•lelament rep classes de clarinet, harmonia i contrapunt, violí, cant, piano jazz, guitarra, bateria... Guix estudia un any a l’escola LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts) on reb piano, cant, composició i arranjaments, combo, tècniques de gravació en estudi, percussió i harmonia.


És un músic  i cantant polifacètic. Ha participat en infinitat de projectes musicals des de les més diverses perspectives. Ha estat Director Musical d’un munt d’espectacles musicals (Tu, jo, ell, ella...i Webber... i Schönberg..., El somni de Mozart,  La Tienda de los Horrores, Un cop més... una mica de música, Grease, el musical de tu vida... i  QUÈ, que, a més, en va ser el creador.

Els VUIT (http://vuit.cat) neixen al 2009 entre Cunit i Barcelona, de la mà d'en Carlos (veu i guitarra) i en Ramon (guitarra elèctrica ) qui ràpidament es reforcen amb l'Óscar (bateria) i en Llorenç (baix i coros). A principis de 2009 graven una maqueta que els obre la porta a l'edició del seu primer LP, anomenat "Un Dia Qualsevol". Temes càlids i melangiosos, compromesos i emotius són els que caracteritzen a la banda catalana. El bo i millor del pop-rock, amb pinzellades de rock alternatiu, i el toc particular i innovador de Vuit recorden per moments a The Fray, One Republic, Snow Patrol o Keane... ocupant d'aquesta manera un panorama que a Catalunya encara ningú no havia cobert.