Arriba la Festa Major Petita

Els actes previstos amb motiu de la festivitat de Sant Joan tindran lloc el proper cap de setmana.

El proper cap de setmana se celebra Sant Joan, i per tant, és temps de la Festa Major Petita de la vila. El primer acte previst és la 26a edició de la Mostra de Coques Casolanes, divendres, 24, des de les onze del matí a les nou del vespre, a la Plaça de les Mèlies. Tothom que vulgui pot portar les coques i les receptes. Als participants se'ls lliurarà un obsequi i els números per al sorteig de coques. Els números per al sorteig es poden comprar a qualsevol hora i durant tot el dia. El sorteig està previst a les 8 del vespre.

El mateix divendres, a migdia, es farà l'Ofici Solemne en honor al patró. I les sis de la tarda, a la plaça de Catalunya, hi haurà Plantada de Gegants. Tot seguit, cercavila amb el recorregut següent: carrer de Mar, plaça de Sant Pere Pescador, avinguda Montserrat, carrer Dr. Bertomeu i plaça de les Mèlies. Els gegants arribaran a la plaça de les Mèlies a les set de la tarda, aproximadament.

D'altra banda, a dos quarts de set de la tarda, a la plaça de les Mèlies, hi ha haurà Sardanes a càrrec de la Cobla Baix Empordà. I al pati de Can Comas, a les 9 del vespre, Festa-Ball amb música dels 60, 70 i 80, i Ball de Rams.

Dissabte, a les set de la tarda, al pati de Can Comas, actuació de l'Esbart Dansaire de Sant Adrià del Besòs. Finalment, el darrer acte de la Festa Major és la Nit de les 4 Ermites, amb inici a la plaça de les Mèlies.