L’Ajuntament rep 5 bicicletes per la Policia Local i els Serveis Municipals

S’ha fet lliurament durant la Jornada de Cicloturisme i Caminar.

L’alcalde en funcions de Pineda de Mar, Xavier Amor, el diputat de Medi Ambient en funcions de la Diputació de Barcelona, Joan Antoni Baron; i el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font; han inaugurat aquest divendres al matí a la biblioteca M. Serra i Moret de Pineda de Mar el Cycle&Walking Maresme. Aquesta es la quarta edició del Cicle&Walking, que se celebrarà fins aquest diumenge 5 de juny i que per primera vegada té lloc a la comarca del Maresme. La Diputació de Barcelona organitza aquest congrés internacional juntament amb l'Ajuntament de Pineda de Mar i la Fundació Bureau Veritas.

Un dels actes destacats d'avui ha estat el lliurament de 43 bicicletes per a tècnics i policies locals de 10 municipis de la província. Els municipis que han rebut les bicicletes són: Malgrat de Mar, Canet de Mar, Sitges, Mataró, Santa Coloma de Cervelló, Vilassar de Mar, Arenys de Munt, Pineda de Mar, Lliçà de Munt, i Santa Maria de Palautordera. En concret Pineda n’ha rebut 5 per la Policia Local i els Serveis Municipals.

La jornada de divendres compta amb diferents activitats a l'exterior com ara la pràctica de Nordic Walking, una volta cicloturista pel Maresme i una visita guiada per la Serralada Litoral.
 
Dissabte, 4 de juny, s'organitzarà una caminada popular per la Vall de la riera de Pineda que començarà a les 8.00 h. I el diumenge, 5 de juny, s'ha programat la primera Ciclovia de Catalunya que tindrà lloc al Passeig Marítim de Pineda de Mar, entre la Plaça de l'estació i el Passeig de la Costa Brava.
 
El Cycle&Walking està concebut com un important espai pel debat, amb 10 tallers en format de speed networking que inclouen temes molt diversos vinculats al cicloturisme i el caminar que permetran als congressistes fer-se la jornada a la seva mida i aprendre d'altres experiències alhora que podran aportar el seu propi coneixement i exposar inquietuds i comentaris d'una manera dinàmica.

Podeu consultar la pàgina web on hi trobareu tota la informació relacionada amb el congrés.