L’Ajuntament renova els contenidors de recollida orgànica als grans productors

La regidoria de Medi Ambient té donats d’alta gairebé 100 usuaris.

Durant aquest mes d’abril la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pineda de Mar està canviant els contenidors de recollida orgànica que tenen els grans productors. Aquesta acció es porta a terme per tal de millorar la gestió de la recollida selectiva a la població. Els nous contenidors tenen claus personalitzades per a cada industrial i, a partir del 9 de maig, la recollida es farà a la nit. El tancament del contenidor permetrà als gran productors treure el contenidor a la nit al carrer amb la seguretat que els particulars no hi podran fer abocaments.

El centenar de grans productors que té registrats la Regidoria de Medi Ambient i que porten a terme recollida orgànica al municipi tindran nous contenidors. Aquesta renovació ve motivada perquè a partir del 9 de maig la recollida que porta a terme els Serveis Municipals es passarà a fer de nit, coincidint amb la recollida de brossa. D’aquesta manera els grans productors hauran de treure els contenidors al carrer a la nit perquè el camió els pugui buidar. Cal destacar que el contenidor s’obre de forma automàtica dins el camió.

Aprofitant el canvi de contenidors i l’obertura dels establiments hotelers, l’Ajuntament de Pineda de Mar recorda als grans productors de la importància de fer una bona selecció dels residus que es llencen a la orgànica. Per això els lliure un prospecte on s’especifica què s’hi pot abocar i que no.

Durant el primer trimestre de l’any a Pineda de Mar s’han recollit un total de 77.730 quilos de matèria orgànica generada per aquests grans productors.