L’Ajuntament de Pineda amplia les zones d’aparcament per a residents al Carme i a Poblenou

El govern municipal proposa ampliar les zones verdes (Can Teixidor) i reconvertir diversos carrers de zones verdes d’estiu a tot l’any (Pineda Centre)

Ara que es compleix gairebé un any de la posada en funcionament de la zona verda d’aparcament per a persones residents a Pineda de Mar, l’Ajuntament ha ampliat dues zones verdes noves al barri del Carme i Poblenou. Aquesta ampliació serà efectiva des del 15 de juliol. Ja s’estan pintant les places, instal·lant els nous parquímetres i distribuint cartells informatius a les zones.

 

Al barri del Carme, es convertirà en zona verda resident els trams que restaven d’avinguda del Carme, carrer Lleida i carrer de Sant Antoni fins a carrer Sant Jordi. D’aquesta manera les persones residents del barri guanyaran unes 60 places d’aparcament de zona verda tot l’any.

 

Els residents del barri de Poblenou veuran augmentat en 130 places d’aparcament amb l’ampliació de la zona verda als carrers Ponent i els seus adjacents amb l’avinguda Mediterrani -Sant Joaquim, Narcís Monturiol, Hispanitat, la Selva, plaça Nova- i també la plaça Assumpció.

 

En declaracions a Ràdio Pineda, l'alcalde de Pineda Xavier Amor, ha explicat que «lampliació d’aquestes zones verdes és fruit de l’estudi de les necessitats després d’un any des de l’inici de les zones verdes» i també «atenent les propostes veïnals del Carme i Poblenou». També ha explicat que és important «que ja es puguin gaudir a l'estiu, i per això dilluns entren en funcionament»

 

Proposta d’ampliació a partir de l’1 de setembre

El govern municipal (PSC) també vol dur al proper ple municipal que tindrà lloc el pròxim 29 de juliol l’ampliació de les zones verdes d’aparcament. S’han detectat necessitats d’ampliació de la zona verda al passeig Montpalau (davant el centre comercial Carrefour) i carrers de la Noguera i Maresme (Can Teixidor). Al centre del municipi també es proposarà la reconversió de carrers que fins ara eren zona verda només en temporada d’estiu (1 juny-31 d’agost) a zona verda tot l’any:

 

 • Carrer Santiago Rusiñol, des de l’N-II fins al carrer Girona

 • L’avinguda Montserrat, des de l’N-II fins al passeig Marítim

 • Carrer Àngel Guimerà, des de l’N-II fins al carrer Justícia

 • Tribala, des d’Avinguda Montserrat fins al carrer Justícia

 • Carrer Barcelona, des d’Àngel Guimerà fins a Avinguda Montserrat

 • Carrer Justícia, des d’Àngel Guimerà fins a Avinguda Montserrat

 • Carrer Balmes, des d’Àngel Guimerà fins a Avinguda Montserrat

 • Carrer Maragall, des d’Àngel Guimerà fins a Avinguda Montserrat

 • Avinguda Nostra Senyora de la Mercè des de l‘Av. Montserrat fins al carrer Àngel Guimerà.

 • Passatge Marquina (entre els carrers Tribala i Àngel Guimerà).

 • Carrer Moragas i Barret des de l’Av. Montserrat fins al carrer Justícia.

Arxius adjunts