Pineda de Mar celebra la IV Festa d’Estiu diumenge 14 de juliol amb activitats a les platges

Durant tot el dia s’han organitzat activitats per a tota la família a les platges de Pineda de Mar.

 

Pineda de Mar celebrarà la IV Festa d’Estiu aquest diumenge 14 de juliol. Al llarg de tot el dia les diferents platges del municipi acolliran activitats gratuïtes per a tota la família. La festa pretén donar a conèixer i potenciar els equipaments municipals a les platges. Les activitats que es durant a terme a les diferents platges són:

 

 

- Platja dels Pescadors

 

A les 12 h, exhibició d’Urban Dance Fanatix, davant del Baby Center. Tot seguit, a les 13 h hi haurà un taller de bombolles de sabó. Ja a la tarda, a les 16 h es celebrarà una festa de l’escuma davant del Mini Beach Club.

 

- Platja dels Pins

 

A la platja dels Pins s’instal·larà un rocòdrom amb tirolina i tres vies d’escalada. Es podrà accedir gratuïtament d’11 a 18 h.

 

- Platja de la Riera

 

També d’11 a 18 h, a la platja de la Riera els més menuts podran gaudir d’inflables aquàtics per sufocar la calor.

 

- Platja de Poblenou

 

D’11 a 18 h s’instal·larà una piscina amb barques.

 

Els serveis de les platges de Pineda de Mar

 

La Platja dels Pescadors té una longitud de 1.082 metres i compta amb tots els serveis pels banyistes, incloent-hi dutxes, llocs de vigilància i socors, zones especials de jocs i parc infantil i accessos a la sorra i a l’aigua per a persones amb mobilitat reduïda. A més hi trobem el Mini Beach Club, un espai per a nens i nenes on poden realitzar tallers i jocs de forma gratuïta. També s’hi ubica el Baby Center, un espai infantil per a nens i nenes de fins a 6 anys. Disposa d’un seguit de comoditats que faciliten la seva estada a la platja: canviadors, trones, microones i nevera per deixar-hi tàpers, rentamans i sofà per a l’alletament. Tot en un espai climatitzat i amb serveis on, a més, els infants gaudiran d’activitats en català, castellà, anglès, francès, alemany i rus.

 

La Platja de la Riera compta amb més de mig quilòmetre de sorra amb serveis, dutxes, socorrista, lloguer de gandules i para-sols i zones per a jocs de platja. La Platja del Poble Nou amb 634 metres de sorra posa a disposició dels banyistes tots els serveis comuns i també amb una zona per a gossos. Des de l’estiu passat i tocant a la platja hi trobem el parc infantil adaptat amb rampes, tobogans, i gronxadors. Per la seva banda la Platja dels Pins compta amb els serveis pels banyistes, zona nudista i s’hi emplaça la Base Nàutica de Pineda de Mar, on es poden realitzar activitats nàutiques com catamaran, windsuft, paddelsurf, caiac, esquí nàutic, etc.

 

Activitats d’estiu a les platges

 

Un any més l’Ajuntament de Pineda de Mar organitza activitats gratuïtes per petits i grans a les platges. Fins al 15 de setembre el Mini Beach Club organitza tallers de manualitats i jocs d’aigua. També, cada divendres a les 6 de la tarda es celebra una festa de l’escuma.

 

 

Pel públic adult i fins al 30 d’agost s’ha organitzat altres activitats: dilluns i dimecres d’11 a 11.45 balls a la platja, dimarts i dijous al mateix horari aquagym, i els divendres sessions d’exercici per posar-te en forma.

 

Arxius adjunts