Torna el Psychobilly Meeting a Pineda de Mar

El festival arriba a la seva 27a edició, convertint-se així en un dels festivals de música més duradors de l’estat.

Del 2 al 8 de juliol Pineda de Mar es converteix en l’epicentre mundial de la música psychobilly amb el Psychobilly Meeting Festival. El certamen arriba aquest any a la seva 27a edició, convertint-se així en un dels festivals de música més duradors de l’estat. Durant 5 dies els amants de la música psychobilly, rockabilly, surf, garage i punk podran gaudir d’un cartell d’artistes internacional de primer nivell en l’escenari central ubicat a la Platja dels Pins. Els concerts començaran dijous i s’allargaran fins diumenge. Durant tot el festival, els amants d’aquests estils de música podran gaudir de les ja clàssiques de festes i concerts diürns al Santi’s Beach Bar. Aquest any com a novetat s’estrenarà un nou espai de terrassa dins del recinte del festival.

 Enguany els organitzadors han escollit a Brasil com a país convidat, i més concretament Curitiba, i esperen convertir la nit de benvinguda al festival el dimecres en el Psycho Carnival amb les millors bandes del país.

El preu de l’abonament al festival és de 90€, amb entrades d’una sola jornada d’entre 30 i 35€. Els residents a Pineda de Mar compten amb un descompte en l’abonament o bé gaudir de l’entrada individual per 10€ al dia.

 

Públic internacional

La cita anual a Pineda de Mar atrau uns 2.500 assistents provinents de tot el món. El visitant arriba, a banda d’atret per la música i el cartell de bandes, per l’entorn privilegiat, les platges, el sol i l’ambient que es respira durant el festival. Segons un estudi de la Diputació de Barcelona, el festival suposa un impacte econòmic de més d’un milió i mig d’euros pel municipi de Pineda de Mar.

Arxius adjunts