Torna el Premi OMBÚ de fotografia

- Les fotografies, de temàtica relacionada amb Pineda de Mar, es poden presentar fins el 4 d’agost a la web de Fotògrafs de Pineda. - El premi compta amb un primer premi de 500€, segon de 300€ i tercer de 150€. També un premi al primer classificat i a la votació popular.

Després de 10 anys des de la seva darrera edició, aquest 2019 l’Ajuntament de Pineda de Mar recupera el premi OMBÚ de fotografia amb la col·laboració de l’associació de Fotògrafs de Pineda. Precisament aquesta edició té un record especial al membre de l’associació Antoni López.

 

El premi OMBÚ de fotografia té per objectiu promoure la creació artística, concretament la fotogràfica. La temàtica escollida és la relacionada amb Pineda de Mar. El període de presentació de les obres restarà obert fins el 4 d’agost de 2019. El concurs compta amb un primer premi de 500€, un segon premi de 300€ i un tercer premi de 150€. A més, es concediran un premi especial de 150€ al primer classificat i un premi a la fotografia triada per votació popular, també de 150€.

 

 

Cada participant podran presentar un màxim de tres obres originals. S’hauran de presentar a través del portal www.fotografsdepineda.com, emplenant les dades personals pertinents juntament amb les fotografies.

Arxius adjunts