Entra en funcionament la zona verda d’estiu

De l’1 de juny al 31 d’agost s’amplia el nombre de places per a resident amb distintiu de 2.000 a 3.500. L’adhesiu de la nova temporada 2019-2020 serà vàlid a partir de l’1 d’agost.

Des d’aquest dissabte 1 de juny, coincidint amb l’inici del període estival a Pineda de Mar, entra en funcionament la zona verda d’estiu. D’aquesta manera s’amplia el nombre de places per a residents amb distintiu de 2.000 a 3.500. Aquestes zones es troben principalment a Can Pelai, entorn de l’Hotel Taurus i entorn de la plaça de l’Estació. L’activació de la zona verda d’estiu permet minimitzar l’impacte de l’augment de demanda d’aparcament en favor dels veïns i veïnes. La zona verda d’estiu es manté activa fins al 31 d’agost.

 

Fora del període estival (1 de juny al 31 d’agost) a les zones verdes d’estiu hi pot aparcar de forma gratuïta qualsevol vehicle, tingui o no distintiu resident. En aquest mes de maig s’ha realitzat una intervenció per identificar a la mateixa calçada les zones d’estiu.

 

 

Tramitació de l’adhesiu resident

L’entrada en funcionament de la zona verda d’estiu coincideix amb l’inici de la tramitació de l’adhesiu resident de la propera temporada. Les persones que paguen l’impost de circulació a Pineda de Mar ja han començat a rebre els adhesius de la nova temporada. Les persones que no paguen aquest impost al municipi però compleixen algun dels criteris contemplats, ja poden tramitar la seva sol·licitud per correu electrònic o bé demanant cita prèvia.

 

Més informació sobre la renovació o alta en aquests casos

 

El nou adhesiu de la temporada 2019-2020 és vàlid a partir de l’1 d’agost de 2019. Fins llavors per poder gaudir de la zona verda s’ha de mantenir visible l’adhesiu de la temporada passada.

 

 

Els pàrquings de llarga durada

Els pàrquings de La Mina i Tribala segueixen oferint avantatges d’aparcament pels residents amb distintiu. Pel que fa al pàrquing de La Mina tots els vehicles amb distintiu resident poden aparcar lliurement. Pels qui no disposen del distintiu zona verda, hi poden aparcar durant tot el dia per 3 € de l'1 de novembre fins el 30 d'abril, i 6€ al dia de l'1 de maig al 31 d'octubre.

El pàrquing de Tribala és d’aparcament lliure de l’1 de novembre al 30 d’abril. De l’1 de maig al 31 d’octubre és de zona blava, podent els vehicles amb distintiu resident aparcar pagant 1 € al dia, i no resients per 6€ al dia.

Arxius adjunts