Campanya beques d'educació 2019-2020

S’inicia el període de sol·licitud de beques: sol·licitud de cita prèvia del 2 al 7 de maig, presentació de sol·licituds del 8 al 31 de maig. Aquest any com a novetat les beques de llibres de text s’amplien també a material escolar.

Ja ha començat al període de tramitació de beques de llibres i material escolar, llars d’infants, música i dansa, transport, casals d’estiu, menjador.

 

Documentació a presentar

Els impresos per poder fer les sol·licituds es poden descarregar en aquesta pàgina o bé es poden recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Pineda (plaça Catalunya, 1) o bé al Centre Cívic de Poblenou (passeig Diputació, 8) fins al 7 de maig.

 

Presentació de sol·licituds amb cita prèvia

Les sol·licituds s’hauran de presentar presencialment a l’OAC fins del 8 al 31 de maig. Només s’atendrà la presentació de sol·licituds amb cita prèvia. Si recolliu els impresos presencialment a l’OAC, us donarem en el mateix moment cita prèvia. Si bé els heu recollit al Centre Cívic de Poblenou o bé els heu descarregat d’aquesta pàgina, podeu demanar cita prèvia per presentar-los per telèfon al 93 767 15 60 (ext. 4103) abans del 7 de maig.

 

Quines beques puc demanar?

a) Beques de llibres i material escolar – educació infantil i primària

Ajut destinat a subvencionar part del cost dels llibres i del material escolar d’educació infantil (P3, P4 i P5) i dels cicles de primària (de 1r a 6è).

 

b) Beques de llibres i material escolar – ESO

Ajut destinat a subvencionar part del cost dels llibres i material escolar o el suport informàtic necessari per a l’adquisició informàtica dels llibres escolars en l’educació secundària obligatòria.

 

c) Beques de llars d’infants

Ajut econòmic destinat a subvencionar una part de les quotes de les llars d’infants municipals. També es podrà atorgar per a llars d’infants privades reconegudes pel Departament d’Ensenyament sempre que s’hagi demanat preinscripció a les llars d’infants municipals i no s’hagi obtingut plaça.

 

d) Beques casal d’estiu

Ajut destinat a la subvenció d’una part de les quotes dels casals o activitats d’estiu organitzades per entitats de Pineda de Mar.

 

e) Beques de transport

Són ajuts econòmics destinats a subvencionar el cost del transport escolar, en la part que paguen les famílies, del segon cicle d’educació infantil i de primària per tots aquells nens i nenes que estiguin cursant educació infantil o primària.

 

f) Beques Menjador

Ajuts econòmics temporals que atorga el Consell Comarcal del Maresme destinats a subvencionar les quotes de menjador escolar dels nens/es que estiguin cursant educació infantil o primària.

 

g) Beques d’escola de música i/o escola de dansa

Subvenció d’una part de les quotes de les escoles municipals de música i/o dansa.

 

 

Arxius adjunts