Aquest dissabte torna Fira Sud, amb els concerts i activitats ajornades per la pluja

Dissabte 4 de maig Cal Vedat acollirà les actuacions que van haver d’ajornar-se per la pluja del passat diumenge 7 d’abril. Durant tot el dia els visitants podran gaudir de la millor oferta gastronòmica. També es realitzarà el sorteig del viatge per a dues persones a Sevilla amb creuer pel Guadalquivir.

Aquest dissabte 4 de maig Pineda i el barri de Poblenou tornarà a acollir un tastet de Fira Sud, ja que s’han programat les actuacions i les activitats que es van haver d’ajornar per la pluja el passat 7 d’abril. Durant tot dia els visitants de Fira Sud podran gaudir d’actuacions musicals, de balls, una bona oferta gastronòmica i tallers pels més menuts.


La jornada començarà a les 12 h amb l’actuació flamenca d’ART X ART. A partir de les 13.30 h a l’escenari de Cal Vedat hi trobarem Javier Ginés en concert amb l’espectacle «Desafío Flamenco». Les actuacions es reprendran a les cinc de la tarda amb Alejandro Luna, el grup de Ball Mati i el grup de ball de la Hermandad Ntra. Sra. del Rocio. A les 21.30 posarà el punt final a aquesta versió reduïda de Fira Sud el concert de Damián.

 

 

Sorteig d’un viatge a Sevilla i d’un creuer pel Guadalquivir

 

La pluja del passat 7 d’abril també va haver d’ajornar el sorteig del viatge per a dues persones a Sevilla que inclou un creuer pel riu Guadalquivir. Per poder participar només caldrà fer una consumició en qualsevol de les parades gastronòmiques. Es pot participar tantes vegades com es vulgui, emplenant degudament la butlleta que s’entrega en cada consumició. També es podran utilitzar les butlletes que no es van poder entregar el passat diumenge 7 d’abril. El sorteig es farà abans del concert de Damián, a les 21 h a l’escenari de Cal Vedat. El guanyador o guanyadora ha d’estar present en el moment del sorteig.

 

Oferta gastronòmica durant tot el dia i activitats pels més menuts

 

Des de les 12 h i durant tot el dia els visitants de Fira Sud podran gaudir de la millor oferta gastronòmica a la zona de Cal Vedat. Els més menuts de la casa també hi trobaran activitats gratuïtes, amb tallers de tota mena de 12 a 14 h i de 16 a 20 h.

 

Galeria d'imatges

Arxius adjunts