Eleccions Generals 2019

Informació relativa a les eleccions generals al Congrés i al Senat del 28 d'abril de 2019

Aquest diumenge es celebren eleccions generals al Congrés i al Senat. A Pineda de Mar estan convocades a votar 19.497 persones. Els col·legis electorals estaran oberts de les 9 del matí fins a les 8 del vespre. Recorda que per poder votar hauràs de portar DNI, passaport o permís de conducció. Pots consultar el teu col·legi de votació fent clic aquí.

 

Col·legis electorals de Pineda de Mar:

 

  • Escola Sant Jordi (seccions 1 i 9), carrer Jacint Verdaguer, 15.
  • Antiga Biblioteca, Espai Sara Llorens (seccions 2 i 7), plaça de les Mèlies.
  • Escola d’Adults, Espai Pi Joan i Cutiller (seccions 10, 11 i 12), plaça Orient.
  • Escola Mediterrània (secció 3), plaça Pau Casals s/n.
  • Institut Joan Coromines (secció 4), carrer Extremadura 27
  • Institut Euclides (seccions 5, 6, 13 i 14), passeig Europa, 65.

 

De les 9 del matí a les 8 de la tarda l’Ajuntament de Pineda estarà obert per poder solucionar els dubtes dels ciutadans respecte a aquestes eleccions. Es podrà fer presencialment o per telèfon al 937671560.

 

Dades de participació, resultats provisionals i definitius

 

Durant tot el dia hi haurà vies de seguiment d’aquestes eleccions. La pàgina web municipal i el compte de Twitter oficial @pinedademar avançarà els percentatges de participació de les 14 h i a les 18 h. Una vegada s’hagi fet el recompte oficial, es publicaran els resultats també a la web i perfils oficials de l’ajuntament a les xarxes socials.

 

Per la seva banda Ràdio Pineda estarà en contacte puntualment per oferir informació sobre el transcurs de la jornada electoral. La seva web i els perfils de la xarxa social també n’informaran. Un cop finalitzin les votacions, a partir de les 20 h començarà un programa especial que comptarà amb valoracions dels portaveus polítics, primers resultats i resultats definitius.