Tot llest per gaudir aquest cap de setmana del Pineda Mar de Flors

Dissabte 13 a les 11 del matí es farà la presentació de l’edició d’enguany, seguit d’un recorregut per les composicions amb als seus artistes. Comerços, restaurants, escoles i instituts s’uneixen al certamen floral que arriba a la seva tercera edició.

Aquest cap de setmana arriba la tercera edició del Pineda Mar de Flors, la mostra d’art en flor que engalana amb creacions florals els indrets més característics de Pineda. Aquest any els artistes emplenaran de color i olors Can Jalpí, l’Església de Santa Maria, Plaça Catalunya, la façana de Can Comas, plaça de les Mèlies, l’antiga biblioteca Sara Llorens, la plaça de les Palmeres, la plaça del Mar, plaça Sant Pere Pescador i les Barques dels Pescadors. Dissabte a les 11 del matí es farà l’acte de presentació de l’edició d’enguany a plaça Catalunya, seguit d’un recorregut per les instal·lacions durant el qual els artistes explicaran les seves obres.

 

Una de les novetats d’aquesta edició és la participació d’escoles i instituts de Pineda en una peça conjunta que recorrerà tot el carrer Bertomeu. Hi han participat les escoles FEDAC, Sant Jordi, Jaume I, Mediterrània, Institut Pineda i el PTT.

 

 

 

També com a novetat, el dissabte es celebrarà el primer concurs de pintura ràpida Pineda Mar de Flors. Les inscripcions es podran fer des del mateix dissabte a les 8 del matí i fins a les 10 a Can Comas. Els pintors hauran d’entregar les seves obres a les 14 h, i el mateix dia a la tarda es farà l’acte d’entrega de premis.

 

A banda d’aquestes novetats, diumenge també hi haurà activitats per a tota la família, en aquest cas situades a plaça de les Mèlies. A les 11 h s’ha organitzat un taller d’estampació floral. Tot seguit, a les 12, es farà un taller de construcció d’un parterre a càrrec dels jardiners municipals.

 

Com és habitual els comerços de Pineda s’uneixen al certamen floral decorant els seus aparadors. Aquest any, l’associació de comerços Gent de Pineda ha organitzat un concurs entre els comerços guarnits. Les persones que ho vulguin podran votar a través de les xarxes socials els aparadors que més els han agradat. A banda, varis restaurants de Pineda oferiran menus amb flors.

 

 

Galeria d'imatges

Arxius adjunts