Poblenou es prepara per Fira Sud 2019

Hi destaquen les actuacions de Bordon 4, La Loca Histeria, Javier Ginés o Rovell d’ou.

Aquest cap de setmana el barri de Poblenou de Pineda de Mar celebrarà la IX edició de Fira Sud, la fira temàtica d’intercanvi cultural i comercial amb els pobles del sud, en concret amb els vinculats històricament amb Pineda. Una fira oberta al barri i a tota la comarca que amb actuacions, tallers, demostracions d’oficis, comerciants i gastronomia.

 

La inauguració oficial de la fira serà dissabte a les 12 h a la Rotonda del Monument -cruïlla entre avda. Hispanitat i avda. Mediterrani- amb la presència de l’Alcalde de Pineda Xavier Amor, entre d’altres personalitats i el Pubillatge de Pineda. Abans el grup Petits Musicae i els Diabolus Musicae hauran escalfat l’ambient amb la seva batucada.

 

 

 

L’escenari de Cal Vedat tornarà a ser el centre de les actuacions musicals i de ball. Per dissabte hi ha programat en aquest espai el concert de Bordon 4, el taller i actuació dels Castellers de l’Alt Maresme, el grup de ball Mati, l’actuació de la companyia Isabelita Márquez i, al vespre, a les 21 h el concert de La Loca Histeria.

 

Diumenge l’escenari de Cal Vedat acollirà les actuacions l’espectacle infantil Rovell d’ou, ART X ART flamenc, Alejandro de Luna, el grup de ball de la Hdad. Ntra. Sra. del Rocio, Damián i finalment Javier Ginés en concert amb l’espectacle Desafío Flamenco.

 

 

Sorteig d’un viatge per a dues persones a Sevilla amb creuer pel Guadalquivir

 

A banda de gaudir de totes les activitats que Fira Sud acull, entre tots els visitants es farà un sorteig d’un viatge per a dues persones a Sevilla amb l’experiència d’un creuer pel Guadalquivir inclosa. Les butlletes de participació les posaran a disposició dels clients els paradistes de la fira. Per cada consumició s’entregarà una butlleta. Diumenge a les 19.30 h es farà el sorteig del premi a la mateixa fira. Consulta les bases del sorteig en el document annex.

Galeria d'imatges

Arxius adjunts