ARTS d’Estiu estrena nova ubicació a la platja, entre els termes municipals de Pineda de Mar i Santa Susanna

Santa Susanna s’uneix al festival i els ajuntaments dels dos municipis arriben a un acord per l’elecció del nou espai.

ARTS d’Estiu està d’enhorabona. En la seva novena edició ha aconseguit que els ajuntaments de Pineda de Mar i Santa Susanna es posin d’acord perquè el festival se celebri en una ubicació immillorable, al costat de la platja, el nou Espai Marítim. L'ajuntament de Santa Susanna cedeix la utilització dels nous terrenys, d‘uns 4000 m2, situats entre els termes municipals d'ambdós municipis.

D’aquesta manera el festival fa un salt endavant i incorpora un nou co-organitzador al projecte. Santa Susanna entra a formar part de la coorganització del festival al costat de l’ajuntament de Pineda de Mar i el Centre Cultural i Recreatiu, entitat promotora.

Amb aquesta nova col·laboració, els dos consistoris s’uneixen per donar un nou impuls al festival, així com s’estableixen les bases d’una relació entre municipis per tal d’impulsar una zona d’oci en benefici d’ambdós poblacions en un dels seus principals actius: les seves platges.

D'esquerra a dreta, Sílvia Vives, Regidora de Promoció Econòmica i Turisme de Santa Susanna, Joan Campolier, Alcalde de Santa Susanna, Xavier Amor, Alcalde de Pineda de Mar, Santiago Macip, Regidor de Cultura de Pineda de Mar i Xavier Gomez, Director del Festival ARTS d'Estiu.

 

L’Espai Marítim permetrà al festival consolidar-se com a punt de referència d’oci, cultura i gastronomia per a les nits d’estiu a la Costa de Barcelona. Durant un mes, des del 25 de juliol al 25 d’agost, el festival ARTS d’Estiu Pineda de Mar – Santa Susanna reunirà al nou Espai Marítim un gran nombre d’artistes consagrats de màxima actualitat al panorama musical. Aquesta proposta musical anirà acompanyada per una important oferta d’oci, activitats culturals i punts gastronòmics que s’ubicaran dins el nou Village ARTS d’Estiu, molt més gran que en anteriors edicions i obert a tot el públic.

El festival va començar l’any 2011 a Pineda de Mar amb vocació d’esdevenir un esdeveniment de referència a l’estiu. Des de llavors fins ara, han passat per ARTS d’Estiu artistes com Juanes, Anastacia, David Bisbal, Rosario, Joan Manuel Serrat, Sergio Dalma o The Original Blues Brothers Band entre d'altres.

Galeria d'imatges

Arxius adjunts