Les X Jornades Econòmiques a Pineda de Mar i l’Alt Maresme tractaran l’efecte millennial sobre l’economia

Les jornades s’iniciaran amb una conversa entre Gonzalo Bernardos i Leopoldo Abadía. L’edició d’enguany es celebrarà el proper dijous 11 d’abril a L’Auditori de Pineda.

Dijous 11 d’abril és el dia escollit per la celebració de les X Jornades Econòmiques de Pineda de Mar i l’Alt Maresme, l’acte bianual dirigit a petits  empresaris i comerços de tota la comarca que tracta temes econòmics de forma propera i pràctica per aquest col·lectiu. Aquest any, les jornades analitzaran l’efecte millennial sobre l’economia, i com adaptar-se a aquest nou públic.

 

Encetarà la jornada una conversa entre Gonzalo Bernardos i Leopoldo Abadía, eminències econòmiques i empresarials àmpliament reconegudes. A continuació el periodista Roger Carandell, director i presentador del programa de ràdio AdolescentsIcat, juntament amb el Youtuber Joan Grivé analitzaran el perfil del millennial. Seguidament els assistents podran gaudir de ponències més tècniques sobre visibilitat a internet i xarxes socials, amb professionals del sector com el blogger José Facchin o els especialistes en màrqueting digital Rost Torchinskiy i Sonia Duro.

 

Les Jornades Econòmiques de Pineda de Mar es celebren a L’Auditori de Pineda de Mar, situat a la biblioteca de Manuel Serra i Moret (C. Progrés 22) Tenen un aforament limitat i per poder assistir-hi cal inscripció prèvia a través del web www.pinedademar.cat/jornadeseconomiques/.

Galeria d'imatges

Arxius adjunts